Boek je VR-room!

Tickets vanaf 29,50 euro p.p.

Boek nu!Vraag offerte aan

Searching Availability...

VR-bundels

Deze programma's zijn samengesteld uit diverse VR-ervaringen. Bundels zijn perfect voor gezamenlijk gamen zonder tijdsdruk of high scores.

Bekijk bundels

VR-toernooien

Onze toernooien zijn gericht op competitieve games en high scores. Afhankelijk van je keuze worden de scores per kamer óf per indivu genoteerd.

Bekijk toernooien

VR-cadeaubonnen

Maak iemand blij met een cadeaubonnen van Enversed! Deze zijn inwisselbaar voor alle VR-arrangementen die je in ons center kan boeken.

Bekijk cadeaubonnen

Liever een offerte op maat?

Dat kan! Laat je eigen VR-programma voor je samenstellen door een van onze medewerkers. Na het invullen en verzenden van het onderstaande formulier, ontvang je van ons een persoonlijke offerte voor je bedrijfs-, vrienden- of familie-uitje. Zo maken we er gegarandeerd een unieke beleving van!

Aanvraagformulier


  All-In hapjes & drankjesDiner achterafBorrelHigh-TeaLezingEscape roomEscape dinnerQuizHuur vergader/presentatieruimte


  Middels het gebruik van dit formulier ga ik akkoord met het privacybeleid van Enversed.*

  Neem gerust contact op!

  Zoek je meer informatie of details over Enversed en ons service- en productaanbod? Neem ook dan gerust contact met ons op! We ontmoeten graag nieuwe mensen, en denken creatief mee om ideeën in mogelijkheden te veranderen.

  Je kunt ons mailen, bellen of het contactformulier invullen om een afspraak in te plannen. We hopen je snel te mogen ontvangen in ons center!

  Vragen of hulp nodig?

  Neem contact op