Boek je VR-toernooi!

Tickets vanaf 39,50 euro p.p.

Boek nu!Vraag offerte aan

Let op!

Vanwege onze COVID19-maatregelen kunnen we op dit moment helaas niet alle VR-programma's aanbieden zoals je van ons gewend bent. Wil je toch alvast een VR-toernooi reserveren voor later? Dan kan je het offerteformulier onderaan de pagina invullen. Onze excuses voor het ongemak!

Naar formulier

Searching Availability...

VR-bundels

Deze programma's zijn samengesteld uit diverse VR-ervaringen. Bundels zijn perfect voor gezamenlijk gamen zonder tijdsdruk of high scores.

Bekijk bundels

VR-specials

Wisselende VR-programma's voor twee personen. Uitermate geschikt om Virtual Reality eens uit te proberen óf juist samen een uitdaging aan te gaan.

Bekijk specials

Compleet aanbod

Voor ieder wat wils! De VR-ervaringen zijn gemaakt voor alle leeftijden en gelegenheden. Benieuwd naar het complete aanbod? Bekijk de lijst!

Bekijk compleet aanbod

Liever een offerte op maat?

Dat kan! Laat je eigen VR-programma voor je samenstellen door een van onze medewerkers. Na het invullen en verzenden van het onderstaande formulier, ontvang je van ons een persoonlijke offerte voor je bedrijfs-, vrienden- of familie-uitje. Zo maken we er gegarandeerd een unieke beleving van!

Aanvraagformulier


  All-In hapjes & drankjesDiner achterafBorrelHigh-TeaLezingEscape roomEscape dinnerQuizHuur vergader/presentatieruimte


  Middels het gebruik van dit formulier ga ik akkoord met het privacybeleid van Enversed.*

  Vrgaen of hulp nodig?

  Zoek je meer informatie of details over Enversed en ons service- en productaanbod? Neem ook dan gerust contact met ons op! We ontmoeten graag nieuwe mensen, en denken creatief mee om ideeën in mogelijkheden te veranderen.

  Je kunt ons mailen, bellen of het contactformulier invullen om een afspraak in te plannen. We hopen je snel te mogen ontvangen in ons center!

  Voor alle soorten vragen.

  Neem contact op