Combineer Virtual Reality met een uitje naar keuze.

DoeNederland Arrangementen

Een compleet dagje uit, zonder zorgen

Vanaf nu biedt Enversed nieuwe arrangementen aan! Door onze samenwerking met DoeNederland kan je jouw VR-programma namelijk combineren met een Escape Room, Escape Dinner of Quiz. Perfect voor een compleet dagje uit. Bekijk alle opties hieronder!

Boek nu!Vraag offerte aan

Stel jouw uitje samen.

Combineer een VR-ervaring met één van de onderstaande activiteiten!

Escape room

Kunnen jullie ontsnappen?

Na nieuwe ervaringen opgedaan te hebben in de wonderlijke wereld van Virtual Reality is het tijd om een poging te wagen tot ontsnappen uit een van de leukste escaperooms. Je hebt de keuze uit drie ontzettend spannende kamers. Uit welke kamer wil je nou écht ontsnappen? Kies uit het Crime Lab, Adventure Camper of Disco Inferno.

Ik hou van Holland Quiz

Jij houdt toch ook van Holland?

Na een kijkje te hebben genomen in de wereld van Virtual Reality gaan jullie een echt Nederlands spel spelen: Ik Hou van Holland. Er wacht een oer- Hollandse quizmaster op jullie die van het uitje een hilarisch spektakel zal maken! De gekste en leukste vragen komen in deze 'Hollandse quiz' aan de orde. Een uitje om nooit meer te vergeten!

Escape Dinner

Smaakvol spannend!

De Escape Dinner Game is een nieuw en zenuwslopend groepsspel, waar niet alleen de wereld op het spel staat, maar waar je ook nog eens kan genieten van een uniek drie-gangendiner. Met een aantal aanwijzingen en intrigerende puzzels moet de code ontrafeld worden, waarmee je het tegengif kan bemachtigen en de wereld kunt redden.

Combineer Virtual Reality met een activiteit naar keuze.

Searching Availability...

Vraag een offerte aan!

Heb je wellicht een vraag of wil je een afspraak plannen? Vul dan even de onderstaande gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact op.


All-In hapjes & drankjesDiner achterafBorrelHigh-TeaLezingEscape roomEscape dinnerQuizHuur vergader/presentatieruimte


Middels het gebruik van dit formulier ga ik akkoord met het privacybeleid van Enversed.*