Enversed Virtual Reality Center

Jouw event in een prachtig rijksmonument op de meest unieke en innoverende locatie in Nederland!

Zakelijke events

De locatie voor een bedrijfsfeest waarmee je jouw gezelschap echt kunt verrassen.

Vergaderen

De perfecte plek voor al je creatieve brainstorms, vergaderingen, teamsessies en offsites.

Congressen

Enversed als partner voor jouw congres. Professionele verzorging van A tot Z.

Onze locatie
 • Rijksmonumentaal pand
 • Industriële locatie
 • Nabij Duitsland en België
 • Goed bereikbaar
 • 10 tot 220 personen
Onze faciliteiten
 • Virtual Reality Center
 • Café
 • Expo vloer
 • Vergaderruimte
 • Workshop/lezingruimte
Onze services
 • Lunch
 • Borrel & Dinner
 • High-tea
 • VR-arrangementen
 • Workshops/brainstormsessies
 • Lezingen

Historie, innovatie & gastvrijheid

Onze kracht? Een unieke combinatie tussen historie, innovatie en gastvrijheid. Enversed is sinds 2016 gevestigd op de 7e verdieping van het Veemgebouw in Eindhoven. Enversed is tot op heden, met 3000m2 aan ruimte, het grootste VR Center van Europa. De volledige vloer is opgedeeld in vier zones: het Virtual Reality Center, café, exporuimte en de vergader- / workshopruimte. Deze zijn zowel afzonderlijk als in combinatie te boeken voor je zakelijke bijeenkomst.

Met de start van het Enversed Center hebben we nieuw leven geblazen in dit prachtige, industriële pand met een zeer rijke historie. Dit opvallende gebouw uit 1942 werd namelijk gebruikt voor de opslag van o.a. radio- en televisietoestellen van Philips-producten. Het Veemgebouw heeft momenteel de status van rijksmonument.

Enversed heeft zich in de afgelopen jaren ontwikkeld tot kennisdomein op het gebied van de nieuwste toepasbare technieken zoals Virtual- en Mixed Reality. In samenwerking met onze culinaire partners zorgen we ervoor dat wij je de professionele verzorging kunnen bieden voor je vergadering, congres, personeelsbijeenkomst of evenement waar nog lang over nagepraat zal worden. Laat je verrassen door de mogelijkheden!

Zeer inspirerende plek waar veel mogelijkheden zijn.

Linda van Raak

88

Facebook reviews

100

TripAdvisor reviews

90

Google reviews
Onze faciliteiten

Enversed Virtual Reality Center

Het Enversed Virtual Reality Center is de plek om VR samen te beleven. Enversed is op dit moment het grootste VR-center van Europa en heeft maar liefst 7 VR-rooms uitgerust met de laatste technieken op het gebied van Virtual Reality.

Daarnaast zijn er sindskort nieuwe simulatoren te ervaren zoals VR-racen of -paragliden. Wij maken onze eigen VR-ervaringen gefocust op teambuilding, competitie en sociale interactie. Deze kan je samen in VR spelen, dat vinden wij wel zo gezellig!

Onze faciliteiten

Vergader- & Workshopruimte

In het dynamische Strijp-S vind je deze bijzondere vergader- en workshopruimte. Door de creatieve, industriële sfeer die de omgeving en het gebouw uitademt, is deze locatie uitstekend voor inspirerende vergaderingen, presentaties en brainstormsessies. Je bezoek is tevens te combineren met een heerlijke lunch.

Liever iets actiefs om de creativiteit te stimuleren? Dan kan je kiezen voor een aanvullend VR-arrangement. Zo combineer je inspiratie met doen! De vergaderruimte is uitgerust met een whiteboard, beamer, presentatiescherm met audio- en geluidsapparatuur. De capaciteit van de ruimte is circa 50 personen.

Onze faciliteiten

Congres- & Exporuimte

Enversed biedt je alle mogelijkheden en ondersteuning voor het perfecte congres, een expositie, beurs of zakelijke event tot circa 220 personen. Enversed heeft een grote industriële exporuimte die wij volledig naar jouw wensen kunnen uitrusten. Naast het huren van de locatie, kan je rekenen op ons professionele en enthousiaste team dat voor je klaarstaat en graag meedenkt over de invulling van jouw event.

Professionele ontzorging

Er komt veel kijken bij de organisatie van een sucesvolle zakelijke bijeenkomst, congres, vergadering, training of special event. Het team van Enversed regelt alles tot in de puntjes, zodat jij en je gasten ontspannen kunnen genieten. Samen met jou kunnen we er een onvergetelijk event van maken waar nog lang over doorgepraat wordt.

Workshops

Leerzaam en inspirerend

Heb je nog ruimte in je programma? Wij verzorgen inspirerende lezingen, workshops en demonstraties op het gebied van immersive media. Je ontvangt praktische handvatten middels use-cases en leert hoe jij gebruik kan maken van de laatste technieken binnen jouw organisatie en sector.

Catering

Smaak, sfeer & gastvrijheid

Een geslaagd event vraagt om een perfect georganiseerde catering. Door de ruime ervaring van onze eventmanager en culinaire partners kunnen wij je hierin adviseren én ontzorgen. Of je nu gaat voor een lunch-, dinner- of borrelarrangement, wij zorgen er graag voor dat smaak, sfeer & gastvrijheid perfect op elkaar zijn afgestemd.

VR Center

Combineer je event met VR

Uniek aan deze locatie is de mogelijkheid om je event te combineren met VR-arrangementen. Nergens anders in Europa kan je met grote groepen de laatste technieken zoals Virtual- en Mixed Reality op deze wijze samen beleven. Een geweldige mogelijkheid om entertainment en inspiratie met elkaar te combineren.

Sta jij hier binnenkort ook bij?

Deze bedrijven gingen je voor:

Breng een bezoek aan onze locatie

Jamie Eussen, Head of Sales

Heb je wellicht een vraag of wil je een afspraak plannen? Vul dan even de onderstaande gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact op.


  VR-activiteitDinerHigh-TeaLezingVergader/presentatieruimteExpositieruimte


  Middels het gebruik van dit formulier ga ik akkoord met het privacybeleid van Enversed.*