VR-room (30 - 60 min.)2 tot 6 personen

VR-room (90 min.)Meer dan 6 personen

BedrijfsuitjesTeambuilding en bedrijfsevents

VR-workshops

135

per persoon

Inspirerende sessies op maat!

Leer alles over VR als medium en ontdek oplossingen, tips, workflows en inzichten binnen de toepassingen voor je bedrijf.

Lees meer

Alle arrangementen.

Van lezingen tot workshops en diner-arrangementen. Alles op een rijtje gezet!

VR-bedrijfsuitje

Een uniek uitje voor het complete team! Onze zelfgemaakte VR-ervaringen zijn perfect voor competitie én samenwerking. Bak samen hamburgers of daag je collega's uit in een virtueel sneeuwballengevecht. Teambuilding en plezier gecombineerd!

Diner

Maak je bedrijfsuitje compleet met een diner bij Natlab, PopEI of de Vershal.

Lezing

Krijg alles te weten over de geschiedenis, impact en toekomst van Virtual Reality.

High Tea

Even heerlijk nagenieten met een High Tea. Compleet verzorgd door InfiniTea.

VR-toernooi

Daag je collega's uit en laat zien wie de baas is in deze spannende competitie.

Boek nu!

Ga All-in!

Kies voor een geheel verzorgd arrangement met het All-in hapjes- en drankjespakket. Hiermee beleef je jouw VR-ervaring onder het genot van 2 drankjes naar keuze in combinatie met snacks of chips. Smakelijk!

VR + Diner

Een smakelijk vervolg van je boeking met een VR + diner-arrangement! Het uitje gaat, na het VR-programma, verder in het door jullie gekozen restaurant: PopEi of Natlab. Daar kunnen jullie genieten van een heerlijk 3-gangen diner.

Boek nu!

VR + High-tea

Je kan hier niet alleen proeven van de laatste technieken op het gebied van Virtual Reality, maar ook genieten van een  heerlijke High-tea. Deze wordt van verse producten met de hand samengesteld door de ondernemers van de Vershal en wisselt per seizoen.

De High-tea bevat o.a. onbeperkt thee, hartige hapjes, pannenkoekjes, kaiserschmarrn, sandwhiches, spekkoek, zoete roll, bonbons, chocolade en macarons.

Boek nu!

VR-toernooi

Het VR-toernooi is de ultieme kans voor iedereen die wel van een uitdaging houdt. Bewijs jezelf tegenover je vrienden, familie of collega’s, win de competitie en bepaal, eens en voor altijd, wie de beste is!

Boek nu!

VR-workshop

Leer alles over dit nieuwe medium en ontdek direct toepasbare oplossingen, tips, workflows en inzichten.

01. Toepasbaar

Tijdens de VR-workshop gaan jullie aan de slag met de toepassingsmogelijkheden van Virtual en Augmented Reality binnen je bedrijf of werkgebied en hoe deze geïntegreerd kunnen worden in de bedrijfsstrategie.

02. Op maat gemaakt

De VR-workshop wordt op maat gemaakt en zoveel mogelijk toegespitst op de situatie van je bedrijf. Hierdoor kunnen jullie, na afloop van de workshop, zelf de volgende stap zetten binnen dit grenzeloze medium.

03. Uitbreidbaar

De VR-workshop is perfect uit te breiden met diverse extra’s. Zo heb je de mogelijkheid om de workshop met VR-entertainment aan te vullen of zelfs af te sluiten met een High-tea of diner.