Stel jouw
VR Arrangement samen.

Bekijk ook onze eindejaarspecial

Voor de hele familie.

All-in met je gezin

Beleef Virtual Reality als nooit tevoren in een van onze compleet uitgeruste VR-Rooms. Samen spelen jullie een brede collectie van VR ervaringen waarbij je tegelijk samenspeelt én het tegen elkaar opneemt. Leuk voor jong en oud! Voor de ultieme VR beleving kies je voor ons all-in arrangement met heerlijke hapjes en drankjes tijdens het spelen.

Boek nu

Voor de puzzelaars.

VR Escape Room: puzzelen in een nieuwe realiteit

Escape Rooms zijn razend populair. Hoe kan het ook anders? Het is een spannende beleving waarin je samenwerkt, puzzels oplost en hopelijk binnen de tijd ontsnapt. Door VR met een Escape Room te combineren zijn de mogelijkheden eindeloos. Maak je klaar voor een bloedstollende uitdaging met puzzels die in het echt te gevaarlijk en onmogelijk zouden zijn!

Meer informatie

Voor de uitdagers.

VR-toernooi voor kleine én
grote groepen

Een competitief toernooi dat met zowel kleine als grote groepen tot wel 42 personen tegen elkaar kan worden gespeeld. Plan je tactieken, troef elkaar af en grijp de hoogste eer!

Boek nu

Voor bedrijven.

Van originele bedrijfsuitjes tot
business events op maat.

Onze bedrijfsuitjes zijn volledig en eenvoudig te personaliseren naar jouw wensen. Voor een compleet dagje weg kan je, naast lunch, diner of catering-arrangementen, ook kiezen voor aanvullende activiteiten zoals een workshop, lezing of Escape Room Bedrijfstoernooi. Wij zijn er vooral om je te ontzorgen in de organisatie: één aanspreekpunt en één factuur, dat is wel zo handig!

Meer informatie

Voor de levensgenieters.

Voor wie op zoek is naar een
heerlijke culinaire aanvulling

Dankzij onze nauwe samenwerking met diverse restaurants kan je jouw bedrijfsuitje op vele manieren aanvullen. Zo kun je ook bij ons terecht voor een lunch, high-tea, borrel, diner of catering.

Offerte-aanvraag

Voor de kleine rebellen.

Schoolreisjes met een leuke combinatie
van educatie en plezier

Leerlingen stappen in de wereld van VR en gaan een tal van interactieve ervaringen beleven die draaien om samenspel én competitie. Het arrangement is aan te vullen met een leuke lezing, speciaal voor kinderen. Hoe werkt Virtual Reality bijvoorbeeld? En wat voor impact heeft het op ons? Afhankelijk van je wensen kunnen wij ons spelaanbod aanpassen.

Meer informatie

Voor de dagjesmensen.

Voor een compleet dagje uit

Maak er een compleet dagje uit van en combineer je VR ervaring bij Enversed met een Escape Room, Escape Dinner of ”Ik Hou Van Holland” Quiz.

Vraag offerte aan

Voor events op locatie.

Virtual Reality ter aanvulling aan
jouw (bedrijfs)event.

Waar en wanneer je event ook plaatsvindt, wij zorgen ervoor dat er nog lang over nagepraat wordt door VR op jouw locatie aan te bieden. Wij verzorgen alles tot in de puntjes: van opbouw van de VR-opstelling tot goede en vriendelijke begeleiding. De VR ervaringen die je gasten kunnen spelen zijn speciaal door ons ontwikkeld en geschikt voor ervaren en minder ervaren spelers.

Meer informatie

Voor de event organisers.

Een inspirerende locatie voor
jouw (bedrijfs)event.

Onze locatie, van ruim 3000m2, heeft standaard een vergaderruimte, een vrij indeelbare exporuimte, horeca en tal van VR Rooms die ook ingezet worden als Breakout Rooms. Vul je event aan met een inspirerende lezing of workshop door een van onze VR specialisten! Wij adviseren je graag.

Vraag offerte aan

Voor de leergierige mens.

Ontdek wat VR voor jouw bedrijf kan betekenen.

Wat veel mensen niet weten is dat Enversed een eigen creatieve studio heeft die Virtual Reality applicaties ontwikkelt voor de zakelijke markt. Onze kennis en ervaring delen we maar al te graag en daarom geven onze specialisten ook inspirerende lezingen en workshops over de toepasbaarheid van Virtual Reality in jouw bedrijf of businesscase.

Offerte-aanvraag

Voor de theeliefhebbers.

Ik zag wel hoe je naar me cake...

Proef van de laatste technieken op het gebied van VR, en geniet van een heerlijke High-Tea. Deze wordt met de hand samengesteld door Infinitea met verse producten en wisselt per seizoen. De High-Tea bevat o.a. onbeperkte & exclusieve thee, hartige hapjes, pannenkoekjes, kaiserschmarrn, sandwiches, spekkoek, zoete roll, bonbons, chocolade en macarons.

Offerte-aanvraag

Aanvraagformulier


    All-In hapjes & drankjesDiner achterafBorrelHigh-TeaLezingEscape roomEscape dinnerQuizHuur vergader/presentatieruimte


    Middels het gebruik van dit formulier ga ik akkoord met het privacybeleid van Enversed.*

    Vragen of hulp nodig?

    ''Zoek je meer informatie of details over Enversed en ons service- en productaanbod? Neem ook dan gerust contact met ons op! We ontmoeten graag nieuwe mensen, en denken creatief mee om ideeën in mogelijkheden te veranderen.

    Je kunt ons mailen, bellen of het contactformulier invullen om een afspraak in te plannen. We hopen je snel te mogen ontvangen in ons center!''