VR-arrangementen

VR + Tournament

Het VR-Tournament is dé ultieme kans voor iedereen die wel van een uitdaging houdt. Bewijs jezelf tegenover je vrienden, familie of collega’s, win de competitie en bepaal, eens en voor altijd, wie de beste is!

Boek nu!

VR + All-In!

Kies voor een geheel verzorgd arrangement met het All-In hapjes- en drankjespakket. Hiermee beleef je jouw VR-ervaring onder het genot van 2 drankjes naar keuze in combinatie met snacks of chips. Smakelijk!

VR + Diner

Een smakelijk vervolg van je boeking met een VR + Diner-arrangement! Het uitje gaat, na het VR-programma, verder in het restaurant van het Blue Collar Hotel. Daar gaan jullie genieten van een heerlijk 3-gangen diner.

Boek nu!

VR + High-Tea

Proef van de laatste technieken op het gebied van VR, en geniet van een heerlijke High-Tea. Deze wordt van verse producten met de hand samengesteld door de ondernemers van de Vershal en wisselt per seizoen.

De High-Tea bevat o.a. onbeperkte & exclusieve thee, hartige hapjes, pannenkoekjes, kaiserschmarrn, sandwiches, spekkoek, zoete roll, bonbons, chocolade en macarons.

Boek nu!

VR + Bedrijfsuitje

Een uniek uitje voor het complete team! Onze zelfgemaakte VR-ervaringen zijn perfect voor competitie en samenwerking met grote groepen tot wel 75 personen!

Maak je bedrijfsuitje compleet met een VR + Lecture, Workshop, Dinner of  Tournament. Zo maak je van je VR-uitje dé perfecte mix tussen teambuilding en plezier!

Boek nu!

VR + Workshop

Leer alles over dit nieuwe medium en ontdek direct toepasbare oplossingen, tips, workflows en inzichten.

01. Toepasbaar

Tijdens de VR-workshop gaan jullie aan de slag met de toepassingsmogelijkheden van Virtual en Augmented Reality binnen je bedrijf of werkgebied en hoe deze geïntegreerd kunnen worden in de bedrijfsstrategie.

02. Op maat gemaakt

De VR-workshop wordt op maat gemaakt en zoveel mogelijk toegespitst op de situatie van je bedrijf. Hierdoor kunnen jullie, na afloop van de workshop, zelf de volgende stap zetten binnen dit grenzeloze medium.

03. Uitbreidbaar

De VR-workshop is perfect uit te breiden met diverse extra’s. Zo heb je de mogelijkheid om de workshop met VR-entertainment aan te vullen of zelfs af te sluiten met een High-tea of diner.