Een origineel uitje voor teams tot 75 personen.

VR Bedrijfsuitje

Boek nu!Vraag offerte aan
Een VR bedrijfsuitje bij Enversed

Leer je collega's beter kennen tijdens een origineel teamuitje in Europa's grootste Virtual Reality center. Test wie het beste is met pijl en boog of bak samen stapels hamburgers in een druk restaurant. Teambuilding en competitie gegarandeerd dus! Een ding is zeker: al onze VR-ervaringen hebben weinig uitleg nodig en maken gebruik van intuïtieve besturing. Je hoeft dus geen ervaren VR-speler te zijn.

Boek nu!

Een VR Bedrijfsuitje op maat samengesteld

Wij zijn er om jou te ontzorgen. Daarom kan je jouw VR-bedrijfsuitje gemakkelijk uitbreiden tot een complete dagje weg: één factuur en één aanspreekpunt, dat is wel zo handig! Bekijk de mogelijkheden hieronder.

Eten & drinken

Een smakelijke toevoeging!

Dankzij onze nauwe samenwerking met diverse restaurants kan je jouw bedrijfsuitje op vele manieren aanvullen. Zo kan je ook bij ons terecht voor een lunch, high-tea of diner. Liever wat leven in de brouwerij? Ga dan voor een bierproeverij of borrel!

Lezingen & workshops

Ontdek wat VR voor jouw bedrijf kan betekenen.

Ben je op zoek naar meer dan alleen entertainment? Vul je bezoek dan aan met bijvoorbeeld een lezing of workshop. Onze experts kunnen je alles vertellen over hoe jij VR kan toepassen binnen je bestaande bedrijfsprocessen.

Extra activiteiten

Perfect voor een complete daginvulling.

Aangeboden door Doe-Nederland.nl. Voor een complete invulling van jullie dag kan je jouw VR bedrijfsuitje uitbreiden met een andere activiteit. Wat dacht je bijvoorbeeld van een Escape Room, Escape Diner of Ik-hou-van-holland-quiz?

Let op!

Vanwege onze COVID19-maatregelen kunnen we op dit moment helaas niet alle VR-programma's aanbieden zoals je van ons gewend bent. Wil je toch alvast een VR-bedrijfsuitje reserveren voor later? Dan kan je het offerteformulier onderaan de pagina invullen. Onze excuses voor het ongemak!

Liever een offerte op maat?

Dat kan! Laat je eigen VR-programma voor je samenstellen door een van onze medewerkers. Na het invullen en verzenden van het onderstaande formulier, ontvang je van ons een persoonlijke offerte voor je bedrijfs-, vrienden- of familie-uitje. Zo maken we er gegarandeerd een unieke beleving van!

Aanvraagformulier


  All-In hapjes & drankjesDiner achterafBorrelHigh-TeaLezingEscape roomEscape dinnerQuizHuur vergader/presentatieruimte


  Middels het gebruik van dit formulier ga ik akkoord met het privacybeleid van Enversed.*

  Neem gerust contact op!

  ''Zoek je meer informatie of details over Enversed en ons service- en productaanbod? Neem ook dan gerust contact met ons op! We ontmoeten graag nieuwe mensen, en denken creatief mee om ideeën in mogelijkheden te veranderen.

  Je kunt ons mailen, bellen of het contactformulier invullen om een afspraak in te plannen. We hopen je snel te mogen ontvangen in ons center!''

  Teambuilding of juist een beetje competitie? De mogelijkheden zijn eindeloos!