https://www.youtube.com/watch?v=j9fRyp_p1sM

Zijn jullie klaar voor de spannendste uitdaging?

Virtual Reality Escape Rooms

Over de VR Escape Room

Zijn jullie klaar voor een VR Escape Room? 'Escape the lost Pyramid' en 'Beyond Medusas's Gate' zijn gloednieuwe Escape Rooms die volledig speelbaar zijn in Virtual Reality. Deze avonturen vinden plaats in de wereld van Assassins Creed en geven jullie 60 minuten de tijd om óf uit de piramide van Nebka te ontsnappen óf het legendarische schip van de Argonauten te vinden. Maak je klaar voor een bloedstollende uitdaging met puzzels die in het echt te gevaarlijk en onmogelijk zouden zijn!

Boek nu!

De Escape Rooms

Escape the lost Pyramid

Als groep probeer je te achterhalen wat er is gebeurd tijdens een mislukte expeditie in 1928. Hierin zijn vier ontdekkingsreizigers op zoek gegaan naar een verloren piramide. Met een virtuele simulatie spelen jullie het scenario na en hopen jullie uit te vinden wat er met de expeditie is gebeurd én waar ze naar zochten!

Beyond Medusa's Gate

Griekenland 445 V.C.: een tijd van welbespraakte filosofen en orakels. In een Egeïsche grot bevindt zich een verborgen artefact: misschien het legendarische schip van de Argonauten? Door het gebruik van het Animus simulatieprogramma sturen we jullie terug naar Griekenland. Vind het schip, als het bestaat...

The Dagger of Time

The Dagger of Time vindt plaats in de wereld van Prince of Persia. Alle spelers worden door de Keizerin opgeroepen om een kwaadaardige Magi te verslaan. Met behulp van de 'Dagger of Time' is het mogelijk om de tijd te vertragen te stoppen of zelfs terug te draaien!

Hoe speel je een VR Escape Room?

Samenwerken of juist tegen elkaar strijden? Kies wat het beste bij jullie past!

Twee tot vier spelers

Samenwerking

Boek je voor twee, drie of vier spelers? Dan speel je samen in hetzelfde team en probeer je binnen 60 minuten te ontsnappen. Let op: de moeilijkheidsgraad is voor alle groepsgroottes gelijk.

Vijf of meer spelers

Competitie

Bij vijf of meer spelers worden jullie verdeeld over twee (of meer) VR-room's. Daarna kan de strijd beginnen: het team dat het snelste kan ontsnappen wint! Ook hier geldt een maximale speeltijd van 60 minuten.

Samenwerken of juist een beetje competitie? Jij mag het zeggen!

Searching Availability...