https://www.youtube.com/watch?v=j9fRyp_p1sM

Zijn jullie klaar voor de spannendste VR Escape Room?

Escape the lost Pyramid

Over de VR Escape Room

Escape the lost Pyramid is een gloednieuwe Escape Room die volledig speelbaar is in Virtual Reality. Dit avontuur vindt plaats in de wereld van Assassins Creed en geeft jullie 60 minuten de tijd om uit de piramide van Nebka te ontsnappen. Maak je klaar voor een bloedstollende uitdaging met puzzels die in het echt óf te gevaarlijk óf onmogelijk zouden zijn!

Boek nu!
Het verhaal

Als groep probeer je te achterhalen wat er is gebeurd tijdens een mislukte expeditie in 1928. Hierin zijn vier ontdekkingsreizigers niet alleen op zoek gegaan naar de verloren piramide van Nebka, maar vooral naar een mysterieus artefact wat daarin schuil zou houden. Door middel van een virtuele simulatie spelen jullie het scenario na en hopen jullie uit te vinden wat er met de expeditie is gebeurd. En veel belangrijker nog: probeer te ontdekken waar ze naar zochten!

Hoe speel je de VR Escape Room?

Samenwerken of juist tegen elkaar strijden? Kies wat het beste bij jullie past!

Twee spelers

Samenwerking

Boek je voor twee spelers? Dan speel je samen in dezelfde VR-room en probeer je als tweetal binnen 60 minuten te ontsnappen. Let op: de moeilijkheidsgraad is voor alle groepsgroottes gelijk.

Vier spelers

Samenwerking

Als je voor vier spelers boekt wordt je groep verdeeld over twee VR-room's. Vervolgens speel je als viertal in dezelfde virtuele escape room en probeer je als team, binnen 60 minuten te ontsnappen.

Zes spelers

Competitie

Bij zes spelers worden jullie verdeeld over drie VR-room's. Daarna kan de strijd beginnen: het tweetal dat het snelste kan ontsnappen wint! Ook hier geldt een maximale speeltijd van 60 minuten.

Samenwerken of juist een beetje competitie? Jij mag het zeggen!

Searching Availability...