https://www.youtube.com/watch?v=j9fRyp_p1sM

Zijn jullie klaar voor de spannendste uitdaging?

Virtual Reality Escape Rooms

Over de VR Escape Room

Zijn jullie klaar voor een VR Escape Room? 'Escape the lost Pyramid' en 'Beyond Medusas's Gate' zijn gloednieuwe Escape Rooms die volledig speelbaar zijn in Virtual Reality. Deze avonturen vinden plaats in de wereld van Assassins Creed en geven jullie 60 minuten de tijd om óf uit de piramide van Nebka te ontsnappen óf het legendarische schip van de Argonauten te vinden. Maak je klaar voor een bloedstollende uitdaging met puzzels die in het echt te gevaarlijk en onmogelijk zouden zijn!

Boek nu!

De verhaallijnen

Escape the lost Pyramid

Als groep probeer je te achterhalen wat er is gebeurd tijdens een mislukte expeditie in 1928. Hierin zijn vier ontdekkingsreizigers niet alleen op zoek gegaan naar een verloren piramide, maar vooral naar een mysterieus artefact wat daarin schuil zou houden. Door middel van een virtuele simulatie spelen jullie het scenario na en hopen jullie uit te vinden wat er met de expeditie is gebeurd. En veel belangrijker nog: probeer te ontdekken waar ze naar zochten!

Beyond Medusa's Gate

Griekenland 445 V.C.: een tijd van welbespraakte filosofen, genadeloze goden en orakels. Op het schiereiland van Peloponnesos bevindt zich een uitgestrekte Egeïsche grot. Hierbinnen ligt een oud artefact verborgen, misschien het legendarische schip van de Argonauten? Door het gebruik van het Animus simulatieprogramma en de database van geregistreerde herinneringen sturen we jullie terug naar Griekenland. Vind het schip, als het bestaat...

Hoe speel je een VR Escape Room?

Samenwerken of juist tegen elkaar strijden? Kies wat het beste bij jullie past!

Twee spelers

Samenwerking

Boek je voor twee spelers? Dan speel je samen in dezelfde VR-room en probeer je als tweetal binnen 60 minuten te ontsnappen. Let op: de moeilijkheidsgraad is voor alle groepsgroottes gelijk.

Vier spelers

Samenwerking

Als je voor vier spelers boekt wordt je groep verdeeld over twee VR-room's. Vervolgens speel je als viertal in dezelfde virtuele escape room en probeer je als team, binnen 60 minuten te ontsnappen.

Zes spelers

Toernooi

Bij zes spelers worden jullie verdeeld over drie (of meer) VR-room's. Daarna kan de strijd beginnen: het tweetal dat het snelste kan ontsnappen wint! Ook hier geldt een maximale speeltijd van 60 minuten.

Samenwerken of juist een beetje competitie? Jij mag het zeggen!

Searching Availability...