Entertainment voor elke gelegenheid

VR op jouw locatie!

Op zoek naar amusement voor jouw bedrijfsevent? Enversed brengt Virtual Reality naar jouw locatie! Dit is een all-inclusive VR-pakket waarmee elk evenement onvergetelijk wordt gemaakt.

VR op locatie
 • Plaatsbaar binnen heel Nederland
 • Voor grote én kleine groepen
 • Van 60 minuten tot meerdere dagen
Enversed levert:
 • Kant-en-klare VR-opstelling
 • Enthousiaste VR-begeleiders
 • Unieke multiplayer-games
 • Transport & op- en afbouw
Een unieke belevenis zonder gedoe

Met Enversed is VR op locatie eigenlijk heel simpel: wij leveren de VR-opstelling en zetten ‘m voor je op. Onze VR-begeleiders zorgen er vervolgens voor dat iedereen de allerleukste VR-ervaringen kan beleven. Dit zijn unieke games waarmee je niet alleen tegen elkaar kan spelen, maar ook met elkaar kan samenwerken: een mooie combinatie van teambuilding en competitie dus!

Is je evenement afgelopen? Dan ruimen wij alles op. Zo hebben jij en je collega’s een unieke belevenis zonder het gedoe. Wil je meer informatie over de mogelijkheden? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice!

Vraag offerte aanMeer informatie

Wat kunnen wij je bieden?

Van techniek tot begeleiding: alles tot in de puntjes verzorgd!

Fysieke VR-games

Per tweetal maak je gebruik van 30m2 aan speeloppervlak. In onze games kan je lopen, rennen, springen en stuntelen: entertainment voor zowel speler als publiek!

Altijd samen

Veel van onze VR-games ondersteunen multiplayer. Dit betekent dat je andere spelers in VR kan zien! Afhankelijk van de game kan je samenwerken óf elkaar juist tegenwerken.

Zorgeloze techniek

Wij bouwen alles op en zorgen ervoor dat alles werkt. Het enige dat je nodig hebt is voldoende ruimte en een stopcontact!

Begeleiding

Onze VR-begeleiders zijn altijd aanwezig om games te starten, uitleg te geven en iedereen wegwijs te maken in de wonderlijke wereld van VR!

Publiekstrekker

Alles wat de spelers in Virtual Reality zien, wordt direct weergegeven op grote TV-schermen. Hierdoor kan het publiek alles meebeleven!

Wat voor spellen kan je spelen?

Van hamburgers bakken tot boogschieten: de mogelijkheden zijn eindeloos!

Geschikt voor iedereen

Al onze games hebben weinig uitleg nodig en maken gebruik van intuïtieve besturing. Je hoeft dus geen ervaren VR-speler te zijn!

Teambuilding

Enversed biedt games aan waarmee meerdere spelers met elkaar moeten samenwerken. Perfect om de baas te imponeren!

Competitie

Ook leveren we games waarin twee of meer spelers het tegen elkaar opnemen. Een beetje competitie kan nooit kwaad!

Entertainment waar iedereen enthousiast van wordt.

Vraag een offerte aan.

Vul jouw wensen in, wij sturen vervolgens een op-maat-gemaakte offerte. Geheel vrijblijvend natuurlijk!  Middels het gebruik van dit formulier ga ik akkoord met het privacybeleid van Enversed.*

  Hulp nodig?

  Wij helpen je graag.

  Jamie Eussen, Head of Sales

  Bij vragen mag je altijd contact opnemen met onze klantenservice. Van dinsdag t/m zaterdag kan je tussen 09:00 uur en 17:30 uur bellen naar 040 737 05 98 of mail wanneer je wilt naar [email protected]

  Liever even  langskomen?

  Alles voor een origineel bedrijfsuitje.

  Je kan natuurlijk ook een bezoekje brengen aan het Enversed Virtual Reality Center. Hier bieden we verschillende arrangementen aan voor bedrijfsuitjes, vriendengroepen of familie-uitjes. Bekijke het aanbod hier!